En

O podjetju

O podjetju

KVAN Svetovanje je svetovalno podjetje iz Slovenije s sedežem v Ljubljani. Družba je nastala s skupino top-menedžerjev iz držav nekdanje Sovjetske Zveze. Svoje izkušnje smo več kot 20 let nabirali pri vodenju različnih podjetij – od trgovine na drobno do proizvodnje vitrin, od uvoza do izvoza – v vzhodni Evropi, Rusiji, Ukrajini, Kazahstanu, itd. In zdaj želimo z našimi izkušnjami in znanji pomagati drugim podjetjem, da postanejo močnejša. Naša strokovna znanja na področju strategije, trženja, financ, upravljanja zalog ter logistike bodo koristna za podjetja vseh velikosti iz katerekoli industrije. Smo praktiki. Vse, kar priporočamo našim strankam, smo nekoč že delali sami.

Če vaše podjetje potrebuje kvalificirano pomoč, nam pišite in našli bomo potrebno rešitev

ali preberite druge primere zgoraj

NAŠI PRIMERI

Vstop na nove trge

Naloga: prenesti vzhodnoevropsko podjetje na novo raven, najti nove trge in modernizirati izdelek.

Rešitev: Rezultati trženjskih raziskav in analize potenciala podjetja so pokazali, da podjetje ima priložnost za razvoj na novih trgih sosednjih držav. Raziskave potrošnikov so pomagale izboljšati izdelek, da bi postal bolj popularen. Rezultati so rast prihodkov za 14%, rast dobička za 22%.

Preberite primer

Vstop na trg SNG-ja

Naloga: določiti za optimalen način donosa izdelkov evropskega podjetja na trg Rusije, Ukrajine in Kazahstana. Vstopiti na trge in pridobite oporo v njih.

Rešitev: široka marketinška raziskava nam je omogočila prepoznati tržne niše, v katerih bi podjetje lahko pridobilo pomembno prednost na trgih teh držav. Izdelek je bil modificiran, da bi bolje ustrezal pričakovanju potrošnikov glede cene in lastnosti. Rezultat tega je, da je izdelek na izbranih regionalnih trgih prevzel delež do 25% in se dobro prodajal dve leti.

Preberite primer