En

Strateško svetovanje

Strateško svetovanje

KVAN Svetovanje ponuja svojim strankam storitve strateškega svetovanja glede najrazličnejših vprašanj. Strankam pomagamo oblikovati nove strategije njihovega poslovanja; pomagamo najti nove tržne niše, lansirati nove uspešne izdelke ali storitve, vstopiti na trge sosednjih držav in celin. Pomagamo pretvoriti ustvarjalne zamisli in drzne ideje v konkretne načrte, ki omogočajo našim strankam ne samo najti nove ideje za poslovni razvoj, temveč tudi možnosti za njihovo uspešno izvedbo.

V našem delu se zanašamo na najbolj napredne ideje na področju strateškega menedžmenta, kakor tudi naše bogate izkušnje na področju poslovnega upravljanja. Tesno sodelujemo s strankami, ki jim pomagamo opraviti zahtevno pot razvoja strategije do samega cilja.

Če ste zainteresirani za storitve za razvojne strategije, se obrnite na nas.

Če vaše podjetje potrebuje kvalificirano pomoč, nam pišite in našli bomo potrebno rešitev

ali preberite druge primere zgoraj

NAŠI PRIMERI

Vstop na nove trge

Naloga: prenesti vzhodnoevropsko podjetje na novo raven, najti nove trge in modernizirati izdelek.

Rešitev: Rezultati trženjskih raziskav in analize potenciala podjetja so pokazali, da podjetje ima priložnost za razvoj na novih trgih sosednjih držav. Raziskave potrošnikov so pomagale izboljšati izdelek, da bi postal bolj popularen. Rezultati so rast prihodkov za 14%, rast dobička za 22%.

Preberite primer

Vstop na trg SNG-ja

Naloga: določiti za optimalen način donosa izdelkov evropskega podjetja na trg Rusije, Ukrajine in Kazahstana. Vstopiti na trge in pridobite oporo v njih.

Rešitev: široka marketinška raziskava nam je omogočila prepoznati tržne niše, v katerih bi podjetje lahko pridobilo pomembno prednost na trgih teh držav. Izdelek je bil modificiran, da bi bolje ustrezal pričakovanju potrošnikov glede cene in lastnosti. Rezultat tega je, da je izdelek na izbranih regionalnih trgih prevzel delež do 25% in se dobro prodajal dve leti.

Preberite primer