En Ru

Knjiga Svyatoslava Biryulina

Svjatoslav Birjulin je priseljenec iz nekdanje Sovjetske zveze. V Rusiji je vrsto let zasedal najvišja vodilna mesta. Za njim je več kot 25 let vodstvenih izkušenj, od tega je bil 14 let generalni direktor podjetja z letnim obsegom poslovanja nad 200 milijoni evrov in več kot 1000 zaposlenimi.

Leta 2014 je začel razvijati lastno podjetje za poslovno svetovanje, ki deluje v Rusiji, Sloveniji in državah, ki so nastale po razpadu Sovjetske zveze. Od leta 2016 živi v Ljubljani. V ruščini so na voljo štiri knjige Svjatoslava Birjulina, posvečene poslovni strategiji in organizacijskemu menedžmentu. Za začetek bi vam želeli predstaviti tisto, ki se ukvarja s pogledi na vodenje in upravljanje ljudi.

 Knjiga obravnava problematiko vodenja ljudi, vendar ni napisana s stališča vodje kadrovske službe (HR-director), temveč na podlagi izkušenj človeka, ki se je večino svojega poslovnega življenja ukvarjal z upravljanjem ljudi.

Prenesite si knjigo Svjatoslava Birjulina PEOPLE MANAGEMENT  (v angleščini) v formatih: 


V formatu Epub (za uporabnike iOS-a) 

Več o nas: www.kvan.si

Če vaše podjetje potrebuje kvalificirano pomoč, nam pišite in našli bomo pravo rešitev

ali preberite druge primere zgoraj

NAŠI PRIMERI

Vstop na nove trge

Naloga: pomagati podjetju iz Vzhodne Evrope doseči novo raven v poslovanju, najti nova tržišča in modernizirati izdelek.

Rešitev: Rezultati tržnih raziskav in analize notranjih rezerv podjetja so pokazali, da ima podjetje veliko možnost razvoja na novih trgih sosednjih držav. Anketiranje potrošnikov je pripomoglo k izboljšanju izdelka in njegovi večji razpoznavnosti. Rezultat novega pristopa: prihodek podjetja je zrasel za 14%, dobiček za 22%.

Preberite primer

Vstop na tržišča držav SND

Naloga: Najti optimalen način vstopa izdelkov evropskega podjetja na tržišča Rusije, Ukrajine in Kazahstana. Pridobiti primerno podporo na teh trgih.

Rešitev: Doseženi rezultat: izdelek je na nekaterih regionalnih trgih dosegel 25% tržni delež in se uspešno prodajal dve leti.

Preberite primer