En Ru

Podpisano sodelovanje s proizvajalcem moke- Mlin Katič (Slovenija)

Konec avgusta smo uspešno podpisali dogovor s proizvajalcem moke, podjetjem Mlin Katič iz Slovenije. Podjetje Kvan Svetovanje je z veseljem začelo svoje delo analize trga ne čakajoč uradnega podpisa dokumenta o sodelovanju. Prav zaradi tega nam je uspelo že v septembru poslati vzorce moke na testiranje potencialnim poslovnim partnerjem v Rusiji in Romuniji. Čakamo zaključek testiranj trgovinske verige v Moskvi (imajo kar 600 prodajaln) in ogromne verige picerij iz Rusije, ki pa ima svoje prodajalne tudi v EU.

Če vaše podjetje potrebuje kvalificirano pomoč, nam pišite in našli bomo pravo rešitev

ali preberite druge primere zgoraj

NAŠI PRIMERI

Vstop na nove trge

Naloga: pomagati podjetju iz Vzhodne Evrope doseči novo raven v poslovanju, najti nova tržišča in modernizirati izdelek.

Rešitev: Rezultati tržnih raziskav in analize notranjih rezerv podjetja so pokazali, da ima podjetje veliko možnost razvoja na novih trgih sosednjih držav. Anketiranje potrošnikov je pripomoglo k izboljšanju izdelka in njegovi večji razpoznavnosti. Rezultat novega pristopa: prihodek podjetja je zrasel za 14%, dobiček za 22%.

Preberite primer

Vstop na tržišča držav SND

Naloga: Najti optimalen način vstopa izdelkov evropskega podjetja na tržišča Rusije, Ukrajine in Kazahstana. Pridobiti primerno podporo na teh trgih.

Rešitev: Doseženi rezultat: izdelek je na nekaterih regionalnih trgih dosegel 25% tržni delež in se uspešno prodajal dve leti.

Preberite primer