En Ru

O podjetju

O podjetju

KVAN Svetovanje je svetovalno podjetje iz Slovenije s sedežem v Ljubljani. Družba je nastala s skupino top-menedžerjev iz držav nekdanje Sovjetske Zveze. Svoje izkušnje smo več kot 20 let nabirali pri vodenju različnih podjetij – od trgovine na drobno do proizvodnje vitrin, od uvoza do izvoza – v vzhodni Evropi, Rusiji, Ukrajini, Kazahstanu, itd. In zdaj želimo z našimi izkušnjami in znanji pomagati drugim podjetjem, da postanejo močnejša. Naša strokovna znanja na področju strategije, trženja, financ, upravljanja zalog ter logistike bodo koristna za podjetja vseh velikosti iz katerekoli industrije. Smo praktiki. Vse, kar priporočamo našim strankam, smo nekoč že delali sami.

Če vaše podjetje potrebuje kvalificirano pomoč, nam pišite in našli bomo pravo rešitev

ali preberite druge primere zgoraj

NAŠI PRIMERI

Vstop na nove trge

Naloga: pomagati podjetju iz Vzhodne Evrope doseči novo raven v poslovanju, najti nova tržišča in modernizirati izdelek.

Rešitev: Rezultati tržnih raziskav in analize notranjih rezerv podjetja so pokazali, da ima podjetje veliko možnost razvoja na novih trgih sosednjih držav. Anketiranje potrošnikov je pripomoglo k izboljšanju izdelka in njegovi večji razpoznavnosti. Rezultat novega pristopa: prihodek podjetja je zrasel za 14%, dobiček za 22%.

Preberite primer

Vstop na tržišča držav SND

Naloga: Najti optimalen način vstopa izdelkov evropskega podjetja na tržišča Rusije, Ukrajine in Kazahstana. Pridobiti primerno podporo na teh trgih.

Rešitev: Doseženi rezultat: izdelek je na nekaterih regionalnih trgih dosegel 25% tržni delež in se uspešno prodajal dve leti.

Preberite primer