En Ru

Strateško svetovanje

Strateško svetovanje

KVAN Svetovanje ponuja svojim strankam storitve strateškega svetovanja glede najrazličnejših vprašanj. Strankam pomagamo oblikovati nove strategije njihovega poslovanja; pomagamo najti nove tržne niše, lansirati nove uspešne izdelke ali storitve, vstopiti na trge sosednjih držav in celin. Pomagamo pretvoriti ustvarjalne zamisli in drzne ideje v konkretne načrte, ki omogočajo našim strankam ne samo najti nove ideje za poslovni razvoj, temveč tudi možnosti za njihovo uspešno izvedbo.

V našem delu se zanašamo na najbolj napredne ideje na področju strateškega menedžmenta, kakor tudi naše bogate izkušnje na področju poslovnega upravljanja. Tesno sodelujemo s strankami, ki jim pomagamo opraviti zahtevno pot razvoja strategije do samega cilja.

Če ste zainteresirani za storitve za razvojne strategije, se obrnite na nas.

Če vaše podjetje potrebuje kvalificirano pomoč, nam pišite in našli bomo pravo rešitev

ali preberite druge primere zgoraj

NAŠI PRIMERI

Vstop na nove trge

Naloga: pomagati podjetju iz Vzhodne Evrope doseči novo raven v poslovanju, najti nova tržišča in modernizirati izdelek.

Rešitev: Rezultati tržnih raziskav in analize notranjih rezerv podjetja so pokazali, da ima podjetje veliko možnost razvoja na novih trgih sosednjih držav. Anketiranje potrošnikov je pripomoglo k izboljšanju izdelka in njegovi večji razpoznavnosti. Rezultat novega pristopa: prihodek podjetja je zrasel za 14%, dobiček za 22%.

Preberite primer

Vstop na tržišča držav SND

Naloga: Najti optimalen način vstopa izdelkov evropskega podjetja na tržišča Rusije, Ukrajine in Kazahstana. Pridobiti primerno podporo na teh trgih.

Rešitev: Doseženi rezultat: izdelek je na nekaterih regionalnih trgih dosegel 25% tržni delež in se uspešno prodajal dve leti.

Preberite primer